parafiiniallas.jpgParafiinihoito on tehokas erikoishoito käsille. Se vahvistaa kudoksia ja kosteuttaa vähentäen käsien kuivuudesta johtuvia ryppyjä sekä edistää verenkiertoa.

Erityisesti se sopii kuivalle sekä vanhenevalle iholle. Talvikäsille se on erinomainen kosteuttaja. Parafiinihoito on myös rentouttava. Jaksottaisena hoitona se olisi hyvä toistaa 14 päivän välein, jotta saavutetaan parhain tulos.

Parafiinihoidon pitkävaikutteinen lämpö auttaa myös kipeisiin niveliin ja lihaksiin sekä silottaa ikääntymisen merkkejä iholta. Hoidot sopivat erinomaisesti myös reumakäden kuntoutukseen yhdessä sormivoimistelun kanssa. Tällöin hoidot suositellaan otettavaksi 10 hoitokerran jaksona. 

Parafiinihoito tehostaa hoitoaineiden imeytymistä, parantaa aineenvaihduntaa ja vahvistaa kudoksia. Vähentää kuivuudesta johtuvia ryppyjä, rentouttaa ja lievittää kipuja. Käsiesi ihosta tulee pehmeä ja silkkisen tuntuinen. Käsiesi iho näyttää terveemmältä ja nuoremmalta. Erinomainen hoitomuoto myös niille, joiden kädet palelevat tai joutuvat jatkuvalle rasitukselle.

 

Parafiini on pintalämpö.
Parafiinimassa sulatetaan parafiinilämmittimessä 50-55 asteiseksi. Kädet kastetaan
2-5 * lämpimään parafiiniin.

Hoidon kestosuositus 15-30 min

Hoidon vaikutuksia:

- lämmin parafiini hoitaa ja pehmittää ihoa
- elvyttää verenkiertoa, helpottaa kipua, jäykkyyttä ja niveltulehdusta

Parafiinihoitoa käytetään:

- erityyppisissä nivelvaivoissa, kuten nivelreumassa ja nivelrikossa.
- oiva apu myös kylmäkätiselle